Întrebând în jur colegi, tineri, prieteni ce ar face cu nouă lei, răspunsurile sunt destul de simple: majoritatea am cumpăra o cafea, un suc sau un covrig, o merdenea sau un sandviș. În orice caz, produs de patiserie care să-ți stâmpere foamea în pauzele rapide de la liceu sau facultate. 

Dar acum a mai apărut o variantă pentru ce poți face cu cei nouă lei – să ai minute și mesaje nelimitate și 10 GB de net. Este vorba de YOXO, o aplicație complet digitală, foarte prietenoasă cu nativii digitali. Ce face YOXO este să combine beneficiile pe care le-ai avea la un abonament clasic cu flexibilitatea unei cartele PrePay. Practic ai un abonament de mobil, dar nu ai restricții contractuale, iar asta îți face viața mai ușoară când vrei să adaug opțiuni, să le schimbi sau chiar să-ți anulezi abonamentul oricând vrei. 

YOXO a lansat anul ăsta, pe 15 iunie, trei noi abonamente pentru utilizatori. Toate au mesaje și minute nelimitate, doar Internetul diferă. Cele trei abonamente pe care le poți alege în aplicația YOXO sunt: 

1. 9 lei/ 10GB

2. 19 lei/ 60 GB

3. 39 lei/ 160 GB

Cele trei noi abonamente pentru utilizatorii YOXO

Înainte de asta, abonamentul cel mai ieftin pe care puteai să îl ai, era cel de 19 lei, dar cu 50 GB de net. 

Iar să intri în universul YOXO nu este deloc greu, tot procesul îl poți face din aplicația de mobil. După ce îți descarci aplicația și creezi cont nou sau te autentifici cu un cont Orange deja existent, ai trei variante: poți să comanzi un număr nou de telefon, dacă vrei să începi totul de la zero, sau treci numărul de telefon pe care îl ai deja, depinde doar dacă ești în rețeaua Orange sau în alte rețele. 

Crearea unui cont nou pe YOXO

În funcție de ce alegi aici, pașii următori se schimbă puțin. Dacă vrei un număr nou de telefon și telefonul tău suportă asta, vei primi un eSIM, o cartelă virtuală, sau YOXO îți va trimite o cartelă fizică (din materiale reciclabile). Alegi abonamentul care îți sună bine, lași a doua cafea pe zi pentru altă dată și ai un abonament la YOXO cu nouă lei.  Unde mai pui că orice modificare vrei să faci sau să adaugi extra opțiuni, ai totul accesibil și ușor de folosit în aplicație. 

Plus, alt beneficiu pe care îl aduce faptul că YOXO este un produs complet digital este că  nu folosește hârtie tipărită și nu te pune pe drumuri până la magazine. YOXO folosește, în cazurile în care telefonul tău suportă, eSIM, cartelă virtuală, iar dacă primești o cartelă  normală, aceasta e făcută integral din material reciclabil.

Alege-ți care opțiune ți se potrivește

YOXO funcționează în rețeaua Orange (4G, 4G+, 5G, 5G+), dar este un produs cu identitate și valori proprii care vine ca o alternativă la serviciile clasice de telefonie. 

Tu ce poți face cu nouă lei?