1. ,,Poem” – The Motans, Irina Rimes. La fel de liric cum sună și titlul, piesa înfățișează o poveste frumoasă de iubire în care fricile dispar, iar încrederea și curajul sunt cheia către viitor. Cu siguranță piesa vă este cunoscută, dar nu aveam cum să nu o menționez având în vedere că de fiecare dată când o ascult mă simt că lumea chiar poate fi roz.
Foto: THE MOTANS Official
  1. „Stele” – 3 Sud Est. Chiar dacă nu e vremea potrivită pentru un dans sub cerul nopții, piesa poate fi un background minunat pentru orice activitate în doi. Trupa a transpus în muzică părerile îndrăgostitului despre ființa iubită. Versurile fiind presărate de complimente, cred că reprezintă o piesă numai bună pe care să i-o dedici partenerului tău. Arată exact cât de colorată și frumoasă poate fi viața lângă persoana potrivită.
Foto: YouTube / Captură de ecran ,, 3 Sud Est – Stele”
  1. „Doar pe a ta” – Edward Sanda, Ioana Ignat. Melodia ilustrează perfect sentimentul de iubire adevărată, întâlnită după multe situații care nu au avut cel mai bun final. Cu un instrumental creativ, piesa arată efectele bune ale iubirii asupra unei persoane.
Foto: YouTube / Captură de ecran „Edward Sanda feat. Ioana Ignat – Doar pe a ta”
  1. „Ești tot ce am” – DJ Project. Pe fundalul unui ritm electronic, trupa dă voce emoțiilor de anxietate care te cuprind când rămâi singur. Prin versurile catchy poți să îi transmiți partenerului tău că viața e mai bună alături de el. Cred că piesa e și una foarte nostalgică, având în vedere perioada în care a fost lansată.
Foto: DJ Project
  1. „Mi-e sete de tine”- Alb Negru, Ralflo, Rareș. Nu trebuie să faceți nimic complicat atât timp că vă distrați în doi. Piesa asta cred că poate fi un impuls pentru a vă aminti de toate momentele prin care ați trecut împreună. Chiar dacă nu le-ați avut pe toate, măcar ați fost voi. Un instrumental melodios și calmant, melodia poate fi background-ul perfect pentru o plimbare romantică.
Foto: YouTube / Captură de ecran „Alb Negru feat. Ralflo & Rareș”

Bonus:

„Tu  și eu” – INNA

„Tu și eu” – Carla’s Dreams, INNA

,,Pentru ochii ăia verzi” – Randi

,,Piesa mea preferată” – Vescan, Kamelia

„La tine” – What’s Up