Nu toată lumea e frumoasă. Dacă ar fi așa, frumusețea nu ar mai avea nicio valoare.
Mai degrabă, toată lumea e urâtă în cantități și feluri diferite. Pe noi, adolescenții, insecuritățile fizice ajung uneori să ne definească, toată perioada asta fiind un mare concurs de frumusețe. Dar multe dintre defectele noastre sunt lucruri mici, pe care alții nici nu le observă, dar care în mintea noastră sunt oribile. Validându-le, ajungem să ne comportăm ca niște oameni mai urâți decât suntem de fapt. Seria asta își propune să arate tuturor (dar mai ales celor care au participat) cât de neînsemnate sunt defectele lor.

Persoanele din fotografii au vârste cuprinse între 17 și 23 de ani.

Fotografii de Matei Bumbuț
Publicat: 18.10.2020

Laba piciorului roșie, degete mari și unghii pătrate

Potențială chelie

Mâini lungi și subțiri

Picioare late

Coșuri

Burtă mare

Dinte strâmb

Coaste asimetrice

Fund păros

Nări asimetrice

Coșuri

Celulită

Genunchi care seamănă cu o față de bebeluș

Nas mare

Coaste pronunțate și fizic slab

Fire de păr crscute sub piele

Spate de bărbat

Mărul lui Adam mare

Vergeturi

Unghii roase

Nas lat

Degete mari și urâte

Foliculită

Maxilar asimetric

Matei Bumbuț are 18 ani și e din București. E student în anul I la Facultatea de Film, secția Imagine de film și televiziune, din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Editor foto: Cosmin Bumbuț

Fotografiile au fost realizate în cadrul proiectului „Gen, revistă”, sprijinit de Institutul Francez din România. Revista este un proiect al Forum Apulum, o asociație civică din Alba Iulia, creată cu scopul de a forma noi generații de cetățeni informați și implicați, puși pe schimbat lumea în bine și pe a pune umărul la o democrație funcțională.
Dacă vreți ca acest proiect să continue și tinerii să scrie, să deseneze și să fotografieze subiecte cu și despre ei, ne puteți sprijini printr-una dintre metodele specificate aici.

Distribuie articolul: