Nu toată lumea e frumoasă. Dacă ar fi așa, frumusețea nu ar mai avea nicio valoare.
Mai degrabă, toată lumea e urâtă în cantități și feluri diferite. Pe noi, adolescenții, insecuritățile fizice ajung uneori să ne definească, toată perioada asta fiind un mare concurs de frumusețe. Dar multe dintre defectele noastre sunt lucruri mici, pe care alții nici nu le observă, dar care în mintea noastră sunt oribile. Validându-le, ajungem să ne comportăm ca niște oameni mai urâți decât suntem de fapt. Seria asta își propune să arate tuturor (dar mai ales celor care au participat) cât de neînsemnate sunt defectele lor.

Persoanele din fotografii au vârste cuprinse între 17 și 23 de ani.

Laba piciorului roșie, degete mari și unghii pătrate


Potențială chelie


Mâini lungi și subțiri


Picioare late


Coșuri


Burtă mare


Dinte strâmb


Coaste asimetrice


Fund păros


Nări asimetrice


Coșuri


Celulită


Genunchi care seamănă cu o față de bebeluș


Nas mare


Coaste pronunțate și fizic slab


Fire de păr crscute sub piele


Spate de bărbat


Mărul lui Adam mare


Vergeturi

Unghii roase


Nas lat


Degete mari și urâte


Foliculită


Maxilar asimetric

Matei Bumbuț are 18 ani și e din București. E student în anul I la Facultatea de Film, secția Imagine de film și televiziune, din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Editor foto: Cosmin Bumbuț

Fotografiile au fost realizate în cadrul proiectului „Gen, revistă”, sprijinit de Institutul Francez din România. Revista este un proiect al Forum Apulum, o asociație civică din Alba Iulia, creată cu scopul de a forma noi generații de cetățeni informați și implicați, puși pe schimbat lumea în bine și pe a pune umărul la o democrație funcțională.

Dacă vreți ca acest proiect să continue și tinerii să scrie, să deseneze și să fotografieze subiecte cu și despre ei, ne puteți sprijini printr-una dintre metodele specificate aici.