Vineri, 24 noiembrie, de la 17:00 pe str. Ion Brezoianu nr. 4, etaj 2 (sediul Fundației Friends for Friends) pentru a sta de vorbă cu cărțile:

  • Bianca este o persoană romă de gen fluid, activistă și co-creatoare a emisiunii Două Pupeze Negre — produsă cu și despre persoane din diverse comunități vulnerabile. Iubește arta, animalele și oamenii autentici. Abia așteaptă să vă cunoască.
  • Lari este psihoterapeutx de formare cognitiv-comportamentală cu formare și în schema therapy, membrx al comunității LGBTQIA+, implicatx în mai multe colective comunitare de dezbatere, informare și susținere legate de diversitatea și identitatea de gen (Gender Talk, TiR). Lucrează cu persoane adolescente, tinere și adulte oferind consiliere psihologică pentru susținerea procesului de autochestionare, autoafirmare și tranziție.
  • Corina este consilieră la Centrul Național de Cultură a Romilor ‘Romano Kher’ și absolventă a Facultății de Filosofie a Universității din București. A scris și publicat două cărți ilustrate pentru copii și adolescenți, care pot fi bune instrumente de abordare a interculturalității. Este membră a Rețelei Scriitorilor Romi din România, susține ateliere de scriere creativă și impune un tipar în privința dezvoltării culturii rome moderne.
  • Ali se descrie drept un om simplu, liniștit. Introducerea restricțiilor pandemiei a adus grupul de suport [H] Brașov în online, moment în care a început serios dezvoltarea personală. Susținerea necondiționată a ajutat enorm la a se redescoperi și a realiza că este persoană non-binară, dar și la a înțelege nevoia de implicare în cadrul comunității LGBTQIA+.Crede că însăși participarea la evenimente, chiar dacă pare neînsemnat, este un gest important, pentru că prin socializare avem ocazia de a învățat de la fiecare persoană întâlnită. Ali, chiar dacă are emoții, abia așteaptă să vă cunoască!
  • Mariana a activat timp de 30 de ani ca procuror la Parchetele de pe raza Curții de Apel Iași și Ploiești, cât și la structuri specializate. A efectuat cercetări în dosare penale și a participat în ședințe de judecată unde s-au judecat aceste cauze. A lucrat ca formator în cadrul proiectului CRJ AdaptJust dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale și psihosociale, precum și ca mentor și voluntar în cadrul DGASPC Buzău. Este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Al.I.Cuza Iași.
  • Cristina este DJ, activistă feministă, persoană roma, queer, neurodivergentă, nonbinară în gen, gândire și exprimare, într-o continuă transformare și căutare de vibe-uri mișto.
Sursă foto: Facebook event / Biblioteca Vie